Zboží 2 / 26

Obalovací těsto - AMUR, 100 g

Kód: OTAMU10
Základem jsou sladké, aromatické, instantní suroviny spolu s mléčnými bílkovinami, játry a rybím proteinem. Po namočení vytvoří gelovou strukturu s výbornou soudržností!

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Varianty Obalovací těsto - AMUR, 100 g
Obalovací těsto - AMUR, 100 g

 

Doplňuje, dnes již populární, řadu výrobků AMUR !

 

  • Složení:  Obalovací těsto Amur je založeno na obsahu nových druhů surovin, které se nám podařilo získat z oblasti výživy mládat. Jde především o jednoduché cukry, lehké natrávené mléčné proteiny ( např. sušené jogurtové mléko! ) , instantní ( snadno ve vodě rozpustnou ) ochucenou bramborovou moučku, aj. Dále praxí dobře ověřené suroviny jako jsou sušené kořeněné játra, rybí protein + další pachově i chuťově výrazné produkty.
  • Charakteristika:  Řada výrobků AMUR si dlouho hledala své místo mezi zákazníky. Nyní však jde o jeden z neprodávanějších typů výrobků! Proto přidáváme na trh i tento další doplňek. Těsto má velmi jemnou a tažnou strukturu, takže se dobře nanáší na výrobky i ve velmi tenké vrstvě. Mnohé suroviny jsou instantní, tzn. že se ve vodě dobře rozpouští a rychle vytváří okolo návnady pachový oblak. Při styku s vodou, začne těsto uvolňovat jemné částečky surovin a tak se vytvoří rychle okolo návnady pachový pás. Po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny snadno rozpustné složky jak z těsta, tak po určité době i z nástrahy.

Bez umělých barviv a aromat!

Vše jsou jen přírodní produkty, se specifickými vlastnostmi.

 

  • Tip na použití:  Obalovací těsto Amur je možné použít na zatraktivnění povrchu boilies či pelet a urychlit si vnadící efekt a zároveň prodloužit životnost nástrahy. Je ho možné použít i na háček jako nástrahu. Těsto, díky svému složení, vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která změkne a vypouští rozpustné látky. Těsto nanášejte na suché boilies, nebo pelety, aby se dobře přilepilo.

Pokud těsto skladováním více ztuhne, promněte jej v suchých rukách a ono opět zvláční. POZOR - v mokrých prstech vám udělá gelový povlak a špatně se s ním pak pracuje!  Účinnost těsta Amur je od jara do podzimu! 

Upozornění:  Těsto uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku či krabičce a v chladu do cca 12 °C! Těsto osychá a tvrdne při delším uskladnění bez obalu a ztrácí své plastické a soudržné vlastnosti! Po otevření a při nabírání těsta se zvyšuje náchylnost na zaplísnění od zanesených nečistot z jiných krmiv. Je proto dobré jej nabírat čistými prsty, nebo nožem. Trvanlivost v hermeticky uzavřeném obalu při  teplotě do 20 °C je cca 6 měsíců, při 10 °C 12 měsíců.

 

Specifikace
Váha 0.1 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 2 / 26