Zboží 5 / 6

Boilies - GLM BETAIN - Neutrálně vyvážené, 100 g

Kód: BCNG10
Odlehčené boilies GLM Betain se švestkovou příchutí tak, aby se svou vahou nezabořilo do bahna, ale volně vzplývalo těsně nade dnem. Směs s vyšším podílem "lehkých surovin".

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Varianty Boilies - GLM BETAIN - Neutrálně vyvážené, 100 g
Boilies - GLM BETAIN - Neutrálně vyvážené, 100 g

 

! Kvalitní surovinové boilies bez plovoucí pěny !

! Potopí se a zastaví těsně nade dnem !

Ryba jej snadněji nasaje !

 

Obsahuje:  Základem našeho neutrálně vyváženého boilies, jsou stejné suroviny jako u boilies GLM Betain se Švestkou. Tzn. extrudované rostlinné suroviny, syrové rybí maso, tuňáková a krevetová moučka, hydrolyzovaná drůbeží játra, rozpustný rybí protein, bezvodý Betain, sušená vejce, fish liquid, kvasnice,  syrovátku, aminokomplex, GLM extrakt ze zelených mušlí.

  • Charakteristika:  Jde o surovinově bohatý, neutrálně vyvážený typ boilies pro aktivní rybolov, bez syntetických napěněných přísad. Podíl lehkých přírodních surovin nadnáší boilies tak, že nezapadne svou vahou do bahna, ale leží těsně na jeho povchu i bez použití Pop Up.

Nižší měrná hmotnost neutrálně vyváženého boilies způsobuje navíc jeho snadný pohyb ve vodě, a tak se při nasátí rybou dostane rychle a hlouběji do její tlamky a je větší šance, že v ní háček uvízne a ryba jej nevyplyvne ven, jako u klasického boili, kde k tomu často dochází, zvláště u zkušených trofejních ryb.  

Rozpustnost ve vodě u vyváženého boilies je obdobná jako u klasického boili. V chladnější vodě, kdy nejsou bílé ryby aktivní ( do 12 °C ), vydrží více jak 12 hodin. V teplém období ( voda nad 20 °C ) vydrží 6 - 8 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti zde ale záleží hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" vám kuličku i za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! 
 
Neutrálně vyvážené boilies GLM Betain se švestkou má tmavě zelenou barvu se specifickou maso-rybí vůní s ovocným pozadím. 
 
Balení:   100 g - cca 20 ks / 20 mm,   250 g - cca 50 ks / 20 mm
  • Možnosti použití:  Dlouhodobě se nám řada GLM Betain velmi dobře osvědčila po celou hlavní rybolovnou sezónu, od jara do podzimu, od teploty vody cca 14 °C. Vyvážené boilies je vynikající i na rychlé chytání při rybářských závodech. Měli jsme hodně případů, kdy se na typ boili GLM Betain chytalo i v době, kdy byly ryby neaktivní a jiné nástrahy selhávaly.

Neutrálně vyvážené boilies se použivá pouze jako chytací. Mohou se lehce i macerovat a dipovat. Doporučuji některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!

Přiměřené macerování a obalování v práškovém dipu nemá výrazný vliv na změnu měrné hmotnosti vyváženého boilies, pokud nedáte příliš velkou vrstvu.

  • Skladování a spotřeba:  Vyvážené boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty a pro rychlejší účinnost je jen částečně vysušené. Kdo chce mít ale boilies více tvrdé a vysušené, dosušte si jej nejlépe v přepravce na ovoce a zeleninu, někde na vzdušném stinném místě v tenší vrstvě a občas je promíchejte.

Po vyschnutí dejte boilies ideálně do papírového, nebo tkaného pytle. Může být i v PVC obalu, ale dejte pozor na kondenzaci vody při náhlých změnách okolní teploty. Jinak skladujte v dodaném obalu v suchu a šeru, při teplotě nejlépe do 18 °C.

Pro jeho plnou účinnost doporučuji spotřebovat nejlépe do 10 měsíců, uzavřené v neprodyšném obalu a uskladněné v temnu a při teplotě do 15 °C. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Specifikace
Váha 0.15 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 5 / 6