Zboží 5 / 8

Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb, 500 ml

Kód: RTSL10
Rybí tuk ze sladkovodních druhů ryb, v chladu pod 5 °C tuhne. Česká výroba.

Žádné hodnocení.
Vyrobeno v ČR Výrobce: Vyrobeno v ČR
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Varianty Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb, 500 ml
Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb, 500 ml

 

 

! Specialita ojedinělá na rybářském trhu !

Přírodní, neupravovaný rybí tuk ze sladkovodních druhů ryb

 

  • Charakteristika: Speciální výrobek z českých zpracoven ryb. který je ojedinělý na trhu se surovinami pro sportovní rybolov. Jedná se o rybí tuk, vznikající při zpracovávání sladkovodních druhů ryb. Vzniká lisováním rozmělněných tkání ryb při teplotě do 80 °C, takže si olej zachovává své přirozené pachové i chuťové vlastnosti. Olej má sytě tmavě hnědou barvu a pach po rybím výpeku. Při teplotách pod 15 ° C začíná tuhnout.
  • Použití: Tento speciální rybí tuk je vynikající přirozený atraktor ("zchutňovač") pro ryby. Neměl by proto chybět jako přídavek v žádné návnadě či nástraze, ať již na základě rybích či masových mouček, ale i v sladkých typech výrobků, kde je výborný právě pro svůj jemný pach, který nepřebíjí původní základ směsi. Rybí tuk je také velmi dobrý pro macerování pelet a boilies.

Pokud v chladném období tuk ztuhne, vložte lahev do vody o teplotě cca 40 - 50 °C a nechte roztát. Nespěcháte-li, nebo máte větší balení - kanystry, stačí jej nechat v pokojové teplotě ( nad 20 °C) až do doby rozpuštění celého obsahu.

Orientační dávkování:

30 – 50 g / kg  - do sladkých směsí

50 – 100 g / kg  - do masových, nebo rybích směsí

80 - 100 g  / kg  - pro macerování pelet a boilies  
Specifikace
Váha 0.5 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 5 / 8