Zboží 37 / 58

Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm, 1 kg

Kód: SR13b01z1
Směs s obsahem natrávených jater a hydrolyzovaných bílkovin. Velmi silná a bohatá směs.

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Varianty Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm, 1 kg
Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm, 1 kg

 

  • Obsahuje: 22 druhů velmi kvalitních, jemně až středně šrotovaných surovin. Základem jsou extrudované (upravené "šokovým" teplem) a pařené suroviny s vysokým podílem natrávených jater, hydrolyzované bílkoviny a pivovarských kvasnic. Tepelně upravené suroviny a natrávené bílkoviny jsou základem ve směsích všech předních, evropských výrobců krmiv pro umělý chov ryb. 
Dále směs obsahuje rybí moučku,  soubor esenciálních aminokyselin, vaječnou bílkovinu, expandovanou rýži, krmné kvasnice, ovocné cukry, melasu, CSL mouku,  aj.
  • Charakteristika: Jde o velmi bohatý typ boilies na tepelně, nebo enzymaticky upravené suroviny. Netradiční kombinace natrávených jater a pivovarských kvasnic dává směsi zvláštní charakter, vůni i chuť. Ve vodě pak tyto boilies vnadí nejen svými lehce stravitelnými surovinami, ale také natrávenou bílkovinnou složkou, obsahující přírodní organické kyseliny, obsažené v přirozené, rozkládající se potravě ve vodě. Tato kombinace je pro ryby velmi atraktivní, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody. 
Boilies jsou pojeny vejci a dalšími speciálními potravinářskými složkami. Jsou pařené v páře, čímž si udrží maximum přirozených chuťových i pachových látek. V chladnější vodě vydrží i více, jak 12 hodin, v teplém období 8 - 10 hod. Doba rozpustnosti však záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně, "ozobou" jakkoliv odolné boilies za  polovinu času! Bolies má přirozenou hnědo – zelenkavou barvu po sušených játrech a dalších použitých surovinách se specifickou vůní s příchutí pivovarských kvasnic!
 
Neobsahuje žádná umělá barviva ani syntetická aromata, jen a pouze přírodní suroviny.
 
Mnohé suroviny pochází z potravinářského průmyslu!
  • Možnosti použití: Boilies se použivají  jako chytací, nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící – vysušené. Doporučuji k těmto boilies přikoupit některý z našich boosterů (je i ve stejné příchuti), které použijete pro jejich maceraci (namáčení). Chytací boilies doporučuji obalit v některém z našich práškových dipů  (i stejné příchutě), nebo v obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte významě dobu rozpadu!
  • Skladování: Boilies je konzervované a sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Takto vysušené je ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo! 

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte jej při teplotě do 12 °C - ne však déle jak 10 měsíců ! Jinak je dejte do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech!

Nenechávejte boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku! Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v PVC sáčku velmi dlouho!

 

Specifikace
Váha 1 kg
S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 37 / 58