- KRMIVA PRO SPORTOVNÍ RYBOLOV
- AKTUÁLNÍ NOVINKY
- AROMA
- BARVY
- BOILIES
- BOILIES MIXY
- BOOSTERY
- DIPY
- EXTRUDY, FOUKANÁ KUKUŘICE, MARSHMALLOW
- GRANULE
- KRMÍTKOVÉ SMĚSI
- Method Mixy
- MIXY ZIG RIG
- Mixy do PVA - náplně
- Obalovací těsta
- PARTIKLY A SEMENA
- PELETY
- SIRUPY a CSL
- SUROVINY PRO VÝROBU
- SUŠENÝ HMYZ - pro ryby
- TEKUTÉ POTRAVY
- OSTATNÍ DOPLŇKY PRO LOV
- KRMIVA PRO CHOV RYB
- PRO PSY
- OSTATNÍ KRMIVA
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 12 mm, 1 kg
Kód: BOKO14Žádné hodnocení.
Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!
JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILLU A SYROVÉHO RYBÍHO MASA !
- Obsahuje: 17 druhů vnadících složek. Ve směsi je 35 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak krilová, krevetová a olihňová moučka, tekutý lososový protein, rybí protein, játra, masové moučky a další živočišné složky. Pojivem jsou klasická vejce, mléčná bílkovina, kvasnice a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, aj. Dále syrovátka, melasa, koření, atd.
- Charakteristika: Jde o silnou a výraznou rybí, bílkovinnou boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu natráveného i klasického mořského krillu, včetně neupraveného, syrového, rybího masa a tuku. Na českém trhu jsme jediní, kdo komerčně používá syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby!
- Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 12 °C. Boilies 12 mm Jsou velmi dobré při nižší aktivitě ryb, kdy berou jen sporadicky a menší sousta. Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies doporučuji jej obalit v našem Práškovém dipu krill a oliheň. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillem, nebo lososovým proteinem.
-
Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.
Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.
Váha | 1 kg |