Odběr novinek
Zboží 2 / 46

Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 12 mm, 150 g

Kód: BOKO12
Jedinečná kombinace rybího masa, olihňové a krillové moučky + natráveného, mořského Krillu - za super cenu! Obsahuje také 40 % syrového rybího masa a vnitřností.! Chytá skvěle - odzkoušeno se super výsledky!

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Varianty Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 12 mm, 150 g
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 12 mm, 150 g

 

JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILLU A SYROVÉHO RYBÍHO MASA !

 

  • Obsahuje: 17 druhů vnadících složek. Ve směsi je 35 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak krilová, krevetová a olihňová moučka, tekutý lososový protein, rybí protein, játra, masové moučky a další živočišné složky. Pojivem jsou klasická vejce, mléčná bílkovina, kvasnice a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, aj. Dále syrovátka, melasa, koření, atd.
  •  Charakteristika:  Jde o silnou a výraznou rybí, bílkovinnou boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu natráveného i klasického mořského krillu, včetně neupraveného, syrového, rybího masa a tuku. Na českém trhu jsme jediní, kdo komerčně používá syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby!
Krill s Olihní je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, pstruh duhový, aj. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-červenou barvu. V chladnější vodě vydrží 12 mm boilies 6 i více hodin, v teplém období cca 3 - 4 hod. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!  
  •  Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 12 °C. Boilies 12 mm Jsou velmi dobré při nižší aktivitě ryb, kdy berou jen sporadicky a menší sousta. Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies doporučuji jej obalit v našem Práškovém dipu krill a oliheň. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillem, nebo lososovým proteinem.  
Boilies 12 mm můžete také prošít bavlnkou a chytat na něj jako na rohlíkové boilies, zavěšené přímo na háček.
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

    Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

 

Specifikace
Váha 0.2 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 2 / 46