Odběr novinek
Zboží 7 / 15

Boilies v dipu - KARIBIK - Pepř a Chilli, 500 g

Kód: BVDK10
Macerované boilies v tekutém dipu Karibik. Vysoce atraktivní směs, z netradičně kombinovaných surovin, se Španělským pepřem a orientálním kořením. Vynikající účinnost po celý rok!

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Boilies v dipu - KARIBIK - Pepř a Chilli, 500 g

 

DLOUHODOBĚ POUŽÍVÁNO NAŠIM ZÁVODNÍM TÝMEM !

! PÁLIVÉ, KOŘENĚNÉ BOILIES S PEPŘEM A CHILLI !

 

  • Charakteristika:   Jde o naše boilies z řady Karibik ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Karibik pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 

Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.

Boilies v dipu Karibik je vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby. Boilie má přirozenou, tmavě žluto-hnědou barvu. V chladnější vodě vydrží 10 i více hodin, v teplém období cca 6 - 8 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!  

  • Možnosti použití:  Dipované boiies Karibik je vhodné pro hlavní lovnou sezónu od časného jara do pozdního podzimu a to od teploty vody cca 12 °C.  Kombinace použitých surovin ve směsi je pro ryby velmi atraktivní, a silně vnadící, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody i na závodech.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu dipovaného boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit např. ve stejnojmenném Práškovém dipu Karibik. Doporučuji udělat více vrstev!

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování: Dipované boilies Karibik je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( 2 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 
  • Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Specifikace
Váha 0.7 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 7 / 15