Odběr novinek
Zboží 2 / 12

Boilies v dipu - KRILL se ŠVESTKOU, 500 g

Kód: BVDG10
Macerované boilies v tekutém dipu Krill se švestkou. Kombinace extraktu ze zelených mušlí a ryb + švestkového extraktu. Obsahuje také natrávený Krill liquid! Drží si aroma i po hodině ve vodě. Chytá opravdu skvěle!

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Boilies v dipu - KRILL se ŠVESTKOU, 500 g

 

MACEROVANÁ KOMBINACE SUROVIN - KRILLU A ŠVESTKY !

 

  •  Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Krill se švestkou ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Krill se švestkou, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.
  • Boilies v dipu Krill se Švestkou je vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má tmavě zelono namodralou barvu, s vůní po mořských plodech a spozadím švestky. V chladnější vodě vydrží 8 i více hodin, v teplém období cca 4-6 hod. dle průměru. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby.

  •  Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro celou hlavní rybolovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 10 °C. Použít se dají jako chytací, nebo vnadící - ty lze ale velmi dobře a levně nahradit i Ekonomik boilies.
  • Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu dipovaného boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit např. ve stejnojmenném Práškovém dipu Krill se švestkou. Doporučuji udělat více vrstev!

    Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování: Dipované boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( 2 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 
  • Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Specifikace
Váha 0.5 kg
S tímto zbožím kupují
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - High Resistance, 1 kg Boilies - KRILL a OLIHEŇ - High Resistance, 1 kg Kód: KRLEXP20
Boilies - CALYPSO - High Resistance, 1 kg Boilies - CALYPSO - High Resistance, 1 kg Kód: CALBHR10
Boilies v dipu - CALYPSO, 500 g Boilies v dipu - CALYPSO, 500 g Kód: BVDC10
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 2 / 12