Odběr novinek
Zboží 21 / 38

Práškový Dip - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem, 100 g

Kód: DIFK40
Velmi účinná kombinace přírodního koření Frankfurtská klobása + natrávená játra, rybí protein, aj. Ve vodě gelovatí, zvýší výrazně vnadící efekt!

Žádné hodnocení.
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín
Připraveno k odeslání

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

Varianty Práškový Dip - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem, 100 g
Práškový Dip - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem, 100 g
 
! Směs klobásového koření a lehce rozpustných  surovin !

 

  • Charakteristika: Práškový dip Frankfurtská klobása obsahuje tyto hlavní složky: Směs originálního klobásového koření Frankfurtská klobása, natrávená prášková játra,  rozpustný rybí protein a česnekový extrakt, arktický krill, aj.

Práškový dip Frankfurtská klobása má osobitou vůni po klobásové směsi a červeno - hnědou barvu. Ve směsi je dále sušené mléko, kvasnice, syrovátka a další snadno rozpustné suroviny.

 
  • Tip na použití: Práškový dip se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Má všestranné použití, ideální je však na stejnojmenné výrobky! Dip díky svému složení vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která je velmi dobře soudržná, přitom ale propustí veškeré snadno rozpustné látky do okolí.
Suché boilies a pelety lze namočit na cca 15 sec. do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté opět ponořit jen na 2-3 sec. do vody, vytáhnout a zase dobře obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt. 
  • Uskladnění:  Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu.

Dobře uzavřený, v suchu a  temnu vydrží dip min. 12 měsíců !  


  •  
Specifikace
Váha 0.1 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 21 / 38